elegantný štýlElegantný štýl odievania patrí ku klasickému štýlu. Kým však v boarde klasický štýl nájdete aj pánske dezény, pánsky štýl obuvi, v boarde Elegantný štýl sú len zväčša jednofarebné odevy bez výstredností, bez trendových prvkov. Elegancia bez okázalosti. Luxusné materiály, luxusné doplnky.

Elegantný štýl je pre elegantnú mestskú ženu, ktorá miluje posedenia v kaviarňach, nákupy, prechádzky po meste. Má rada divadlo, spoločnosť, spoločenské akcie. Okázalosť dramatického štýlu spojená s istou dávkou extravagancie tu nie je – namiesto toho je tu dôraz na kvalitu materiálov, jednoduchosť strihov, eleganciu materiálov, siluety, doplnkov.

Luxusné materiály, pravé šperky, dizajn bez okázalosti. Nadčasová elegancia.

Elegantný štýl odievania môžete voliť aj na slávnostné  spoločenské príležitosti.

Hodí sa na svadby, promócie, spoločenské stretnutia s formálnym charakterom.

klasický štýl - biznisPre elegantný štýl sú charakteristické šaty puzdrového strihu, jednoduché – bez volánikov, či zdobných detailov. Jednoduché strihy dajú vyniknúť kvalite väčšinou jednofarebných materiálov. Doplnky voľte striedmo, najlepšie je vsadiť na pravé klasické šperky.

klasická kabelkaKabelky si vyberte klasických tvarov, obuv len elegantnú.  Lodičky alebo sandále s uzavretou špičkou budú vždy elegantné.

Elegantný štýl nehýri pestrosťou outfitov, vo farebnosti je skôr triezvy a konzervatívny.

Rada sa obliekate elegantne? Neviete však čo s čím ladí, aké kabelky si vybrať, ani na ktoré farby a odtiene vsadiť? Podrobnosti sa dozviete pri konzultácii. Zatiaľ si môžete už teraz sama a bezplatne pozrieť inšpiráciu na Pinterest v boarde Elegantný štýl.

Tipy na nákupy – elegantný štýl

klasický štýlNájdete tu doplnky, ktoré sa vám budú k vašim elegantným odevom hodiť. Môžete nahliadnuť aj do boardu Klasický štýl, ale tu sa zamerajte na jednofarebné odevy bez vzoru, subtílnejšie typy obuvi ako lodičky a sandále. Kabelky klasických tvarov sa hodia k elegantnému štýlu. Podľa príležitosti si vyberte kabelku  –  na večerné príležitosti listovú do ruky, na denné ostatné klasické tvary kabeliek v boarde.

Ak ešte nepoznáte Pinterest, skvelé médium na ukladanie a prezeranie obrázkov, prihláste sa a nechajte sa inšpirovať obrázkami v boarde.elegantý štýl

Článok ako si založiť profil na Pinterest ( máte to za minútku) a čo  tam môžete robiť ďalej si prečítajte na blogu – 6 krokov ako na Pinterest.

Elegantný štýl sa dá, podobne ako iné štýly kombinovať s prvkami iného štýlu a tak dosiahnuť iný efekt. Viac o mixe štýlových prvkov – farby, materiály, situety, detaily, doplnky sa dozviete na osobnej konzultácii Štýlové poradenstvo.

Ak si chcete byť istá že sa vhodne oblečiete na každú príležitosť, vyberte si túto konzuláciu. Obsahuje i dresscode – etiketu odievania pre rôzne spoločenské príležitosti.