Pristanú vám výrazné žiarivé farby? Tak to budete najskôr niektorý zo žiarivých farebných typov. Môžete byť teplý alebo studený žiarivý typ.

Ak máte v obľube výrazné, živé farby a pristanú vám, môžete to skúsiť uplatniť i pri výbere farby na pery. Poradím vám farby, ktoré sú vhodné pre žiarivé typy žien. Tieto rúže sa hodia aj vtedy, ak obľubujete nápadné, výrazné pery.

Žiarivý typ môže byť jarný, zimný, aj jesenný.

Žiarivé, nápadné svetlejšie oči – zelené, modré, zelenomodré, alebo iskrivé tmavé oči, vlasy v širokej škále od svetlých po tmavé, pleť najčastejšie svetlá. Indikátor – žiarivé , iskrivé oči. Môžu byť v rôznych farbách, i hnedočierne.

Vzhľad je kontrastný a oči svietia, či sú svetlejšie alebo tmavé, žiaria! Žiarivý typ môže vyberať farby viac výrazné aj sýtejšie ako jasný typ. Pristanú mu vyslovene výrazné odtiene, jasné, jemne žiarivé aj hodne žiarivé a pritom aj sýte súčasne, ktoré sú pre jasný typ prisilné. Žiarivý typ si môže dopriať farby – pigmentu i žiarivosti!

Intenzita jasu je vyššia ako u jasného typu. Pristanú mu málo sýte, svetlé neónové aj hodne výrazné živšie farby. Teplé či studené, niekedy aj z oboch škál.

Z kolekcie Sothys sú pre žiarivé typy či milovníčky výrazných odtieňov na pery vhodné tieto rúže:

Teplé:

30. Rouge brique, tehlovočervený (výrazne teplý)

25. Rouge pur, rýdza červená, mierne teplejší

 

 

 

 

Studené:

1.Caméliaružový, jemný a jemne žiarivý

5. Rouge intense, intenzívna červená

 

 

 

 

Všetky produkty SOTHYS si môžete objednať mailom, telefonicky alebo cez e-shop. Pri vypĺňaní objednávky v e-shope nezabudnite na kód BA 04!

Ak sa neviete rozhodnúť, rada vám poradím – najlepšie osobne! Ak to nejde, s farebnosťou vám viem poradiť aj podľa fotografie.

Ak vám informácie v článku nestačia, spýtajte sa!